Ik help organisaties met het oplossen van (complexe) vraagstukken op het gebied van kennis en informatie - in de breedste zin van het woord.

Naast de traditionele methoden maak ik gebruik van een  eigen methodiek  (Plan B) – voor het ontwerpen van slimme oplossingen (beleid, processen, diensten, (ICT) systemen,…)

Om mijn kennis te delen, schrijf ik (ben auteur van het boek ’15 praktijkverhalen over kennismanagement’) en geef ik gastcolleges en masterclasses en workshops over informatiemanagement, kennismanagement, innovatie, ICT en Plan B. Tevens begeleid ik Master studenten van de Academy of Information & Management.

Daarnaast ben ik onder meer assessor voor de Hogeschool van Amsterdam (instituut Media- en Informatiemanagement) en in de periode van 2008 tot 2012 was ik bestuurslid van Prissma (een vereniging met ca. 700 leden uit het informatievak).
Ik ben (cum laude) afgestudeerd in Informatiemanagement.

Ín 2007 ben ik gestart als zelfstandig Kennis- en Informatiemanager. Daarvoor werkte ik  ruim 5 jaar bij het ProjectManagement Bureau (PMB) Amsterdam, waar ik als Adviseur en Projectleider uiteenlopende projecten en onderzoeken heb uitgevoerd op het gebied van Informatiemanagement.

In de jaren daarvoor werkte ik als Researcher en Consultant bij twee organisaties in de zakelijke dienstverlening, onder andere bij Tracks Executive Search. Tussentijds heb ik nog korte tijd in de ICT gewerkt als Information Consultant bij Getronics Pink Roccade.

Op de website van Plan B is meer te lezen over mijn achtergrond en 'drive' (Engels).

Nog meer weten?? Naast de inhoudelijke blogs op de websites van Plan B en Depasse.nl, schrijf ik  persoonlijke blogjes (meestal in het Engels).